Ηγουμενίτσα: Σύγκρουση δύο πλοίων στο λιμάνι

26/06/2025 | 12:21

Ένα απρόοπτο συμβάν σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όταν το πλοίο ECO CATANIA, κατά την προσπάθειά του να δέσει, προσέκρουσε πάνω στο ελλιμενισμένο πλοίο ΚΥΔΩΝ ΠΑΛΑΣ.

Σύμφωνα με το thespro.gr, η πρόσκρουση σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες, χωρίς  να υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς.

Οι αρμόδιες λιμενικές αρχές διενεργούν προανάκριση για τα αίτια της σύγκρουσης, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο έλεγχος για τυχόν ζημιές στα πλοία.

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)