Συνελήφθη γυναίκα για την πυρκαγιά στη Χίο – Έσβησε τσιγάρο και έπιασε φωτιά

25/06/2025 | 15:35

Στη σύλληψη μιας γυναίκας για εμπρησμό από αμέλεια που οδήγησε στη μεγάλη φωτιά στη Χίο προχώρησαν οι Αρχές.

Πρόκειται για γυναίκα γεωργιανής καταγωγής που εργαζόταν στη Χίο ως οικιακή βοηθός και ομολόγησε εμπρησμό από αμέλεια που σχετίζεται με ένα από τα πέντε μέτωπα της φωτιάς στο νησί τις προηγούμενες ημέρες.

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι στις 23 Ιουνίου, περίπου στις 10:00 το πρωί και ενώ βρισκόταν στην περιοχή Λεπτόποδαέσβησε το τσιγάρο της στο σημείο όπου λίγη ώρα αργότερα ξέσπασε η φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι προσπάθησε να σβήσει το τσιγάρο με το πόδι της, ζητώντας συγγνώμη για τις συνέπειες της πράξης της. 

Ο εντοπισμός της προέκυψε κατόπιν μαρτυρίας συναδέλφου της η οποία είδε τη γυναίκα να πηγαίνει να πετάξει τα σκουπίδια την ώρα που ξεσπούσε η φωτιά στο σημείο. 

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία