Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Έχω συνεργαστεί με πολύ δύσκολα και ιδιότροπα άτομα, με ανθρώπους που μόνο η μουσική μας δένει

23/06/2025 | 20:59

Στην πολύχρονη διαδρομή της στη μουσική, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη παραδέχτηκε ότι έχει συνεργαστεί με δύσκολα και ιδιότροπα άτομα, ανθρώπους με τους οποίους –όπως λέει– δεν την ένωνε τίποτα πέρα από τη μουσική.

Προσπαθώντας να περιγράψει τη λέξη «καριέρα», η ερμηνεύτρια εξήγησε πως για εκείνη πρόκειται για τη διαδρομή που κάνει και μοιράζεται παράλληλα με τον κόσμο. Μιλώντας στο περιοδικό «InStyle» αναφέρθηκε σε συνεργασίες της ανά τα χρόνια, τονίζοντας πως δεν ήταν όλες με ευχάριστες προσωπικότητες. Σε κάθε περίπτωση, πρότασσε πάντα το καλλιτεχνικό τους ταλέντο και όχι σημεία του χαρακτήρα τους.

Όπως είπε: «Κρατάω τις λέξεις “διαδρομή”, “μοίρασμα” και “πορεία”. Μέσα στα χρόνια αυτά, όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα, δεν ήταν ότι ταίριαζα μαζί τους, όμως με ενδιέφεραν καλλιτεχνικά. Έχω συνεργαστεί με υπέροχα άτομα, με πολύ δύσκολα και ιδιότροπα άτομα, με ανθρώπους που μόνο η μουσική μάς δένει αλλά δεν έχω κανένα άλλο κοινό στοιχείο. Έμαθα όμως κάτι σπουδαίο σε αυτή τη διαδρομή: να ξεχωρίζω το έργο από τους ανθρώπους. Αυτό ήταν το κλειδί. Να δώσω και να μου δώσουν το καλύτερό τους. Αυτό είναι η τέχνη. Και μετά να γυρίσω στον δικό μου κήπο. Εκεί που κατοικούν όλοι οι άνθρωποι που με έκαναν καλύτερη».

protothema.gr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Τρίτη 24 Ιουνίου

Το ελληνικό βιβλίο πρωταγωνιστεί και φέτος στο Πεκίνο

Οι γελωτοποιοί της “Ειρήνης”

Πρέπει να μάθετε στον σκύλο σας να χαιρετά οποιονδήποτε συναντά στη βόλτα του;

Στη Χάγη ο Πρωθυπουργός για τη σύνοδο του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η αύξηση των αμυντικών δαπανών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Summer Camp Ανά-ΨΥΧΗΣ για παιδιά

Η δόλια περικύκλωση της Ελλάδας

Δημήτρης Κωστακιώτης: Καλοκαίρι χωρίς επισκέπτες στη Δυτική Αχαΐα