Μητσοτάκης: Τι ανέφερε για το κύκλωμα με τα αναπηρικά επιδόματα στο Αγρίνιο

22/06/2025 | 11:50

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας για την εξάρθρωση κυκλώματος στο Αγρίνιο, τα μέλη του οποίου φέρονται να διαμεσολαβούσαν για την παράνομη έκδοση επιδομάτων αναπηρίας σε άτομα που δεν το δικαιούνταν, φυσικά με το αζημίωτο.

Πάμε τώρα σε δύο μεγάλες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Η πρώτη αφορά στην εξάρθρωση κυκλώματος στο Αγρίνιο, τα μέλη του οποίου φέρονται να διαμεσολαβούσαν για την παράνομη έκδοση επιδομάτων αναπηρίας σε άτομα που δεν το δικαιούνταν, φυσικά με το αζημίωτο. Μεταξύ των 41 κατηγορουμένων είναι και δύο υπάλληλοι της Τοπικής Διεύθυνσης του e-ΕΦΚΑ, που τέθηκαν σε αναστολή καθηκόντων.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά τη διάλυση δύο εγκληματικών οργανώσεων με μέλη οργανωμένους οπαδούς ομάδας, που δρούσαν σε περιοχές της Αττικής. Στο ενεργητικό τους, εκτός από διακίνηση ναρκωτικών, περιλαμβάνονται πολλαπλές βίαιες και συντονισμένες επιθέσεις σε οπαδούς άλλων ομάδων, αλλά και σε αστυνομικούς. Η απάντηση της Πολιτείας είναι ξεκάθαρη: μηδενική ανοχή σε κάθε μορφή παραβατικής συμπεριφοράς.

Συνταγή για χοιρινό ψητό με ακαταμάχητη γεύση – Το μυστικό για τραγανή κρούστα

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν γνωριζόμαστε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ξαφνιάστηκα με αυτό που είπε στη δίκη»

Γιατί γέμισαν κουνέλια τα πάρκα της Αθήνας

Τραμπ: «Μεγάλη ενότητα» στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα

Παντρεύεται ο τράπερ FY την Αλεξία Κεφαλά, με κουμπάρο τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά

Ο Μάρκεθ έγραψε ιστορία με την 93η του νίκη

Μαρίνα Σάττι: «Είχα πιεστεί εκείνη την περίοδο, τιμή μου είναι που έρχονται και μου μιλούν οι δημοσιογράφοι»

Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση σε ορθόδοξη εκκλησία στη Συρία