Η Τζένιφερ Άνιστον, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός με σχεδόν σαράντα χρόνια πορείας στο Χόλιγουντ, αποκάλυψε σε αποκλειστική συνέντευξη στο People έναν ανεκπλήρωτο στόχο στην καριέρα της: να εμφανιστεί σε θεατρική παράσταση στο Μπρόντγουεϊ.
Η 56χρονη σταρ, η οποία πρόσφατα λάνσαρε νέα καμπάνια με τη Smartwater, μίλησε για την επιθυμία της να βρει τον χρόνο, τους συνεργάτες και το σωστό έργο για να πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο που βρίσκεται στη «λίστα επιθυμιών» της.
Η βραβευμένη με Emmy, Χρυσή Σφαίρα και SAG Award Τζένιφερ Άνιστον, θέλει να κατακτήσει το σανίδι.
«Σίγουρα θέλω να κάνω ένα έργο στο Μπρόντγουεϊ. Αυτό βρίσκεται στην κορυφή των επιθυμιών μου» είπε η Άνιστον. «Πρέπει βέβαια να βρω χρόνο, το σωστό έργο, το σωστό υλικό».
Η ηθοποιός, η οποία έχει μπει στον κόσμο της showbiz από νεαρή ηλικία λόγω των γονέων της, Νάνσι Ντοου και Τζον Άνιστον, που δραστηριοποιούνταν επίσης στον χώρο του θεάματος, έχει ήδη εμπειρία από Off-Broadway παραγωγές, μετά την αποφοίτησή της από σχολή παραστατικών τεχνών στη Νέα Υόρκη.
Πριν την κινηματογραφική της πρεμιέρα στην ταινία Leprechaun το 1993, η Άνιστον είχε συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές.
Καθιερώθηκε με τον ρόλο της Ρέιτσελ Γκριν στη σειρά Friends, έναν ρόλο που υποδύθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής της σειράς, από το 1994 έως το 2004.
Η επιτυχία της έδωσε πρόσβαση σε πολλές κινηματογραφικές παραγωγές, όχι όμως και για το σανίδι του Μπρόντγουεϊ που είναι το τελευταίο σύνορο των A-Listers.

Με την τέταρτη σεζόν του The Morning Show του Apple TV+ (στο οποίο πρωταγωνιστεί ενώ είναι και εκτελεστική παραγωγός) να πλησιάζει -η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου- η Άνιστον έχει γίνει πολλά περισσότερα από σταρ.
Επιχειρηματίας, συγγραφέας και με τη δύναμη να ορίζει τα αφηγήματα και τους χαρακτήρες στην οθόνη -το The Morning Show εξερευνά τον κόσμο των πρωινών ειδήσεων, των δραμάτων πίσω από τις κάμερες και το ρόλο της γυναίκας- η Τζένιφερ Άνιστον έχει αναδειχθεί σε ένα πρότυπο αυθεντικότητας και ευεξίας, ιδιαίτερα για γυναίκες άνω των 50 ετών.
Σε πρόσφατες συνεντεύξεις, η ηθοποιός έχει μιλήσει ανοιχτά για την αποδοχή της γήρανσης, την άρνηση των πιέσεων για αψεγάδιαστη εμφάνιση και τη σημασία της ψυχικής και σωματικής υγείας.
Η Άνιστον έχει τονίσει επανειλημμένα τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής, της συστηματικής άσκησης και του επαρκούς ύπνου, χωρίς να υποκύπτει σε εξαντλητικές δίαιτες ή υπερβολικές αισθητικές επεμβάσεις.
Σύμβολο ευεξίας, η Άνιστον δεν διστάζει να εκφράζει τις προσωπικές της σκέψεις για τη γήρανση και την ομορφιά, απορρίπτοντας τα στερεότυπα που επιβάλλει η βιομηχανία του θεάματος αναφέροντας σε συνεντεύξεις της ότι αισθάνεται πιο δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό της τώρα από ό,τι στα νιάτα της.
«Νομίζω ότι το να είσαι ευτυχισμένος είναι το πιο σέξι πράγμα που μπορείς να φορέσεις» έχει πει η Άνιστον που ανάμεσα σε όλα έχει ιδρύσει τη LolaVie, ετοιμάζει την ταινία Hail Mary και ένα προς το παρόν ανώνυμο έργο σε σκηνοθεσία της Σόφι Γκουντχαρτ.