Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλευρό των Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ.

20/06/2025 | 17:47

«Οφείλουμε να στεκόμαστε πάντα αρωγοί στους ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην υπηρεσία των πολιτών και της κοινωνίας. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στέκεται δίπλα τους με σεβασμό, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στη διαμόρφωση ενός ασφαλούς και ευνομούμενου κράτους». 

Στην παραπάνω δήλωση προχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, ο οποίος συμμετείχε την Κυριακή 15 Ιουνίου 2025, των Αγίων Πάντων, στις θρησκευτικές εκδηλώσεις, ημέρα εορτασμού των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Η προσφορά τους αποτελεί «φωτεινό» παράδειγμα για τους εν ενεργεία αστυνομικούς και για όλους εμάς που υπηρετούμε τη δημόσια διοίκηση. Ο κάθε πολίτης δικαιούται να αισθάνεται ασφαλής. Κι αυτό είναι στόχος που απαιτεί συνέπεια, διαχρονική προσπάθεια και συνεργασία όλων των θεσμών», πρόσθεσε ο κ. Ζαΐμης.

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Το πρώτο δικαστήριο για τα δύο παιδιά που “χάθηκαν” στην Αρέθα – Σοκ στη αίθουσα από την προβολή του βίντεο του τροχαίου

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα: Γονείς εγκατέλειψαν τον ανήλικο γιο τους με αυτισμό σε κέντρο φροντίδας – Αναζητούνται από την Αστυνομία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Πάτρα: Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ μπήκε σε αυλή σπιτιού και έκοψε φοίνικα γιατί εμπόδιζε καλώδια! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έστησε καρτέρι και επιτέθηκε στην σύντροφό του – Χαμός έξω από πολυκατοικία

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Αρίστος Γεωργίου