Αυγενάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Άσκησα τα καθήκοντά μου με διαφάνεια και ευσυνειδησία

19/06/2025 | 20:02

Στη Βουλή μεταβιβάζεται η δικογραφία για την τυχόν εμπλοκή δύο πρώην υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην υπόθεση των παράνομων επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO).

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτησή του στα social media σημειώνει ότι «όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο».  Γράφει ειδικότερα, ότι «ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων άσκησα τα καθήκοντά μου με διαφάνεια και ευσυνειδησία. Η δικαιοσύνη κάνει ανεπηρέαστα τη δουλειά της. Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στο νόμο.

protothema.gr

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ