Βρέθηκαν οι γονείς του μωρού που το κλείδωσαν στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη – Κρατούνται σε Αστυνομικό Τμήμα της Ηλείας

Στο αστυνομικό τμήμα Βουπρασιάς στην Βάρδα του νομού Ηλείας κρατούνται μέχρι να αποφασίσει ο εισαγγελέας για την μεταχείρισή τους, οι γονείς και τα ανήλικα παιδιά τους με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που κλείδωσαν το μωρό τους σε μπαλκόνι διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη.

Οι γονείς που μέχρι πρότινος ήταν άφαντοι και αναζητούνταν από τις αρχές, συνήθιζαν να αφήνουν το μωρό τους στο μπαλκόνι για πολλές ώρες με το βρέφος να κλαίει ασταμάτητα. Αυτό ήταν και το κίνητρο της αστυνομίας να κάνει έφοδο στο διαμέρισμα της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη, και να εντοπίσει το 11 μηνών παιδί μόνο του κλειδωμένο έξω, όσο τα υπόλοιπα μέλη κοιμόντουσαν.

Οι δύο γονείς κατηγορούνται για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Χθες Τρίτη (17.06.2025) αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους με προφορική εντολή εισαγγελέα, μετά την προσαγωγή τους από τους άνδρες της αστυνομίας, που «μπούκαραν» τα ξημερώματα της Δευτέρας (16.06.2025) στο σπίτι τους προκειμένου να σώσουν το μωρό, που ήταν παρατημένο στο μπαλκόνι και έκλαιγε γοερά, ξεσηκώνοντας με το σπαρακτικό του κλάμα όλη τη γειτονιά.

newsit.gr

Πάμελα Άντερσον: Με την τεχνολογία και τα φίλτρα, οι άνθρωποι γίνονται κάπως βαρετοί

Περιμένοντας τη… «χοντρή» βόμβα

Το αστυνομικό δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

Σήμερα η κηδεία του ιατροδικαστή Γεώργιου Σιώζιου

Περπάτημα στην παραλία: Πώς ωφελεί το σώμα και την ψυχολογία

Στο Ανοικτό Θέατρο Κρήνης το έργο “Οδυσσέα γύρισε σπίτι”

«Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση για τον Μπατουμπινσικά της Σεντ Ετιέν»

Πάτρα: Φωτιά στο Sephora στον πεζόδρομο Μαιζώνος – ΦΩΤΟ