Πάτρα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λήψη των οργάνων από τον 12χρονο που πνίγηκε στον Άραχθο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, η διαδικασία λήψης των οργάνων από τον 12χρονο, που άφησε την τελευταία του πνοή μετά τα όσα συνέβησαν στον ποταμό Άραχθο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο της Άρτας και στη ΜΕΘ παίδων και εφήβων, του ΠΓΝΠ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατρική ομάδα ξεκίνησε περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα τη λήψη των νεφρών, της καρδιάς, των πνευμόνων, του παγκρέατος, του ήπατος και του κερατοειδούς.

Μετά τη λήψη των οργάνων θα ακολουθήσει η διαδικασία της μεταφοράς τους στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Ιταλία και στη Γερμανία, προκειμένου να μεταμοσχευθούν σε λήπτες.

ΠΗΓΗ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη