Αγγελική Ηλιάδη: Ξεσπά για τη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά – «Ποιοι αποφάσισαν ποιοι θα τον τιμήσουμε;»

16/06/2025 | 07:53

«Θα τον τιμώ όσο ζω, κάθε φορά που πιάνω το μικρόφωνο στα χέρια μου», γράφει στο διαδικτυακό ξέσπασμά της για τη συναυλία στο ΚαΚαλλιμάρμαρο – την περασμένη Παρασκευή (13.06.2025)-στη μνήμη του Βασίλη Καρρά, η Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη, με μήνυμα που ανέβασε σε story στο instagram, δηλώνει τη δυσαρέσκειά της το γεγονός πως δεν προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο αφιερωματικό live.  

«Ποιοι αλήθεια αποφάσισαν ποιοι από εμάς θα τιμήσουμε τον αγαπημένο μας Βασίλη Καρρά στη χθεσινή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο; Μετά λύπης μου είδα ότι συμμετείχαν καλλιτέχνες που όχι μόνο δεν υπήρξαν μέρος της καλλιτεχνικής του οικογένειας, πόσο μάλλον της προσωπικής», γράφει.

«Σε ό,τι αφορά εμένα, με τον Βασίλη όχι μόνο έχουμε συνεργαστεί, έχουμε ξενυχτήσει, έχουμε ζήσει δύσκολες στιγμές,έχουμε γελάσει, έχουμε κλάψει. Τα χουμε ζήσει όλα. Όπως και να ‘χει, εγώ θα τον τιμώ όσο ζω, κάθε φορά που πιάνω το μικρόφωνο στα χέρια μου», καταλήγει.

ageliki iliadi

Η τραγουδίστρια είχε μιλήσει ξανά στο παρελθόν για τη σχέση τους, τονίζοντας πως ο Βασίλης Καρράς ήταν κάτι σαν πατρική φιγούρα στη ζωή της: «Ήμουν μικρούλα όταν τον γνώρισα, 18 χρονών. Μου συμπεριφερόταν πάντα σαν πατέρας. Με προστάτευε, με συμβούλευε. Με είχε στηρίξει όσο λίγοι».

Οι εναλλακτικές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε με τον σκύλο σας στη θάλασσα

Συνάντηση πολιτιστικών φορέων στο πλαίσιο του έργου “Cherry”και πιλοτικό εργαστήριο 

Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος η φιναλίστ του GNTM 3

Βράβευση Μαθητών στον Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» και Πυθαγόρας

ΚΚΕ: Ρεσιτάλ υποκρισίας η ομιλία Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

Παναθηναϊκός: Έγινε η πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς

H νέα σειρά «Αουτσάιντερ» σε αφήγηση του Ryan Reynolds είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney +

Πώς συνδέεται η κατάθλιψη με την έλλειψη ποικιλίας βακτηρίων στο στόμα