Γλυκερία: Παραμένει εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ και οι Καραφώτης, Κετιμέ, Ζαζόπουλος, Νταντά

15/06/2025 | 22:30

Εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ παραμένει η Γλυκερία, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (15/6) από την εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια είχε ταξιδέψει στο Ισραήλ προκειμένου να εμφανιστεί σε συναυλίες.

Μάλιστα, η Γλυκερία έδωσε μία συναυλία την Πέμπτη (12/6) στην πόλη Μπατ Γιαμ του Ισραήλ, όμως το μεγάλο φεστιβάλ στο οποίο θα τραγουδούσε στις 17 Ιουνίου ακυρώθηκε.

Στο Ισραήλ, επίσης, είχαν ταξιδέψει ο Κώστας Καραφώτης, με την Αρετή Κετιμέ, αλλά και ο Αλέκος Ζαζόπουλος και η Βασιλική Νταντά για να τραγουδήσουν σε συναυλίες και αυτή την στιγμή οι τέσσερις καλλιτέχνες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην χώρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που θέλουν ένα πούλμαν να μισθώνεται την Τρίτη (17/6) και να μεταφέρει τους τραγουδιστές από το Τελ Αβίβ ή την Ιερουσαλήμ, στο Κάιρο και από εκεί θα επιστρέψουν στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ιωνάθαν Ιατρού, ο οποίος βρίσκεται στο Ισραήλ, μετέφερε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» πως οι καλλιτέχνες είναι όλοι καλά και βρίσκονται σε ασφαλή σημεία.

ΠΗΓΗ

Ο Νετανιάχου καλεί τους πολίτες της Τεχεράνης να την εγκαταλείψουν – «Το Ισραήλ ελέγχει τον εναέριο της χώρο»

12 βραβεία για τη METRO στα Internal Communication & Employee Engagement Awards 2025!

Ο Βαγγέλης Παυλίδης στο στόχαστρο της Ρόμα – Κοστολογείται στα 45 εκατομμύρια ευρώ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Βασιλιά της Ιορδανίας και τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Σπιτικό παγωτό ροδάκινο με μπισκότα

Συγκλονίζουν τα μηνύματα στα social media για τον 14χρονο Σπύρο που πνίγηκε στον Άραχθο – Το απόγευμα η κηδεία του

Θρήνος για τον 38χρονο Λάμπη που πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ο πιο μάχιμος από όλους μας»

Συνάντηση πολιτιστικών φορέων στο πλαίσιο του έργου “Cherry”και πιλοτικό εργαστήριο