Η θάλασσα ξέβρασε νεκρό δελφινάκι σε παραλία της Εύβοιας

14/06/2025 | 19:56

Μπροστά σε ένα θλιβερό θέαμα βρέθηκαν λουόμενοι το μεσημέρι του Σαββάτου στην παραλία «Λιμανάκι» Κοσκίνων στη νότια Εύβοια, όταν η θάλασσα ξέβρασε ένα νεκρό δελφίνι.

Το θαλάσσιο εντόπισε ένας λουόμενος, ο οποίος αρχικά πίστεψε ότι επρόκειτο για άνθρωπο. Όπως είπε στο evima.gr: «Όταν το είδα μέσα στη θάλασσα να έρχεται, νόμιζα ότι ήταν άνθρωπος. Όταν όμως το ξέβρασε το κύμα, διαπίστωσα πως ήταν δελφίνι».

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους παρευρισκόμενους, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του δελφινιού. Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τραυματισμό από ανθρώπινη δραστηριότητα ή από φυσικά αίτια.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό και αναμένονται ενέργειες για την απομάκρυνση του ζώου και την περαιτέρω διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του.

Άμεσα ενημερώθηκε το λιμεναρχείο προκειμένου να απομακρυνθεί το θηλαστικό από τη θάλασσα και να ολοκληρωθεί η υγειονομική του ταφή.

Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή – Αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε πιθανούς ισραηλινούς στόχους

Πιπεριά: Tρεις καλοκαιρινές συνταγές

Πάτρα: Τραυματίστηκε παιδάκι μέσα σε προαύλιο σχολείου την ώρα που έπαιζε με τους φίλους του – Κλήθηκε η πυροσβεστική να ανοίξει την πόρτα που ήταν κλειδωμένη

Αυτό το καλοκαίρι, το σύμπαν σερβίρει ένα πικάντικο κοκτέιλ ισχυρών διελεύσεων

Ανάλυση CNN: Οι ζημιές στις τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν μετά την επίθεση του Ισραήλ – Πόσο επηρεάζουν τον σχεδιασμό της Τεχεράνης

Εκλογές στον Σύλλογο Μεριδιούχων Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας

Τι πρέπει να έχετε στο ντουλάπι και στο ψυγείο σας για να ακολουθήσετε vegan διατροφή

Αγίων Πάντων 2025: Ποιοί γιορτάζουν σήμερα, όσα πρέπει να γνωρίζετε