Δάγκωμα από οχιά σε νεαρό κτηνοτρόφο στο Λεόντιο Αχαΐας: Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας

Συναγερμός σήμανε την περασμένη Παρασκευή στο Λεόντιο Αχαΐας, όταν ένας νεαρός κτηνοτρόφος δέχθηκε δάγκωμα από οχιά κατά τη διάρκεια εργασιών στην ύπαιθρο. Η αντίδραση των τοπικών υγειονομικών αρχών ήταν άμεση, με τον νεαρό να μεταφέρεται αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας, του Δήμου Ερυμάνθου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Άμεση διακομιδή για αντιοφική αγωγή στο Ρίο

Οι γιατροί του Κέντρου Υγείας έκριναν πως η κατάσταση του ασθενούς απαιτούσε εξειδικευμένη αντιμετώπιση και χορήγηση αντιοφικής αγωγής, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Στο νοσοκομείο του χορηγήθηκε αντιοφικός ορός, ενώ τέθηκε υπό στενή ιατρική παρακολούθηση για να προληφθούν τυχόν επιπλοκές από το δηλητήριο του φιδιού.

Εκτός κινδύνου ο νεαρός

Ευτυχώς, χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση και την άμεση ιατρική φροντίδα, η υγεία του νεαρού έχει σταθεροποιηθεί και πλέον δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Η γρήγορη μετακίνησή του και η σωστή ιατρική προσέγγιση αποδείχθηκαν καθοριστικές για την έκβαση του περιστατικού.

erymanthosvoice

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: “Λύγισαν” στην κηδεία του 19χρονου Νικόλα – ΦΩΤΟ