Ισραηλινός δημοσιογράφος: «Σε προχωρημένες επαφές με Μπούκερ ο Ολυμπιακός»

10/06/2025 | 17:38

Στον Ολυμπιακό πλησιάζει ο Ντέβιν Μπούκερ σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ από το Ισραήλ, Αρέλ Γκίνσμπερ. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρωταθλητές έχουν όντως ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά προτεραιότητα έχουν για την ώρα άλλες υποθέσεις, όπως η παραμονή του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Ακούω ότι ο Ντέβιν Μπούκερ είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του. Από όσο γνωρίζω, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία, αλλά αν ο Μπούκερ δεν βρει μεγάλες προτάσεις σύντομα, θα υπογράψει στον Ολυμπιακό», αναφέρει.

Ο 34χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,06μ.) μένει ελεύθερος από την Μπάγερν, με την οποία έκανε μια εξαιρετική σεζόν στην Ευρωλίγκα έχοντας 14,9 πόντους (82,5% βολές, 58,7% δίποντα, 40,5% τρίποντα), 4,7 ριμπάουντ, 1,6 ασίστ και 16,2 στην αξιολόγηση σε 26:15 κατά μέσο όρο.

Μετά τον τραυματισμό του Φαλ και με την παραμονή του Μιλουτίνοφ αμφίβολη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τουλάχιστον ενός ξένου σέντερ, αλλά μπορεί και δύο ή και τριών, εν όψει της νέας περιόδου.

sport-fm.gr

Το tempo24 συμμετέχει στη νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στα ΜΜΕ

Καιρός: Παραμένει και σήμερα Πέμπτη η ζέστη

Watermelon Red nails: Το μανικιούρ του καλοκαιριού

Πώς το στρες σας στερεί τον ύπνο σας

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε και τον Ρέιντερς

Γιώργος Κιμούλης: Με είχε παρασύρει η εξουσία του θιασάρχη – Έχω ξεπεράσει όρια, αλλά ξέρω να ζητάω συγγνώμη

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα της εβδομάδας

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ έως τις 13 Ιουνίου