Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός θα ανέβει και πάλι στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ – Ραντεβού την επόμενη σεζόν»

09/06/2025 | 22:33

Σε μία ανάρτηση απολογιστικού χαρακτήρα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Εργκίν Αταμάν, δήλωσε υπερήφανος που είναι “head coach του Παναθηναϊκού και αυτών των απίστευτων παικτών”, ενώ αφού υπογράμμισε ότι οι “πράσινοι” θα ανέβουν και πάλι στην κορυφή του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Παράλληλα, ο Εργκίν Αταμάν έβαλε τέλος στις όποιος ανυπόστατες φήμες “ξεφύτρωσαν” μετά τους τελικούς της GBL, σχετικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, ανανεώνοντας το ραντεβού με τον κόσμο της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Η ανάρτηση του Τούρκου κόουτς:

“Το τέλος της δεύτερης σεζόν μου στην Αθήνα. Καταρχάς, είμαι περήφανος που είμαι ο head coach του Παναθηναϊκού και αυτών των απίστευτων παικτών.

Τα τελευταία δύο χρόνια, πετύχαμε αξέχαστη επιτυχία. Στην πρώτη μας σεζόν κατακτήσαμε και Euroleague και Greek League. Κατακτήσαμε φέτος το Κύπελλο Ελλάδας και φτάσαμε για άλλη μια φορά στο Final Four. Αν και δεν τελειώσαμε με τρόπαιο εκεί, παλέψαμε μέχρι την τελευταία μπάλα.

Λυπούμαστε που δεν μπορέσαμε να προσφέρουμε την επιτυχία που ονειρεύτηκαν οι θαυμαστές μας φέτος. Αλλά πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτή την ομάδα. Με το ΟΑΚΑ, τους οπαδούς του και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί, ο Παναθηναϊκός θα ανέβει και πάλι στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Ραντεβού την επόμενη σεζόν…”.

newsit.gr

Στογιάκοβιτς: «Δεν ξέρω ποια εθνική ανάμεσα σε Ελλάδα ή Σερβία θα διαλέξει ο Αντρέι»

Πάτρα: Τιμάται η μνήμη του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως Κριμαίας

Έχεις κεράσια στο ψυγείο; Κάνε μία πανεύκολη μάσκα για το πρόσωπο

Νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης φέρνει επανάσταση στην πρόβλεψη λοιμωδών νοσημάτων

Μοσχάρι με καπνιστή μελιτζάνα και ταχίνι

Αθηνά Οικονομάκου – Μπρούνο Τσερέλα: Η πρόταση γάμου στη λίμνη Κόμο και το ξέφρενο πάρτι

Πώς θα κάνετε μπάνιο χωρίς προβλήματα την ηλικιωμένη γάτα σας αν χρειαστεί

Η πρόεδρος του Μεξικού καταδίκασε τη χρήση βίας στις διαδηλώσεις του Λος Άντζελες