Μπάγια Αντωνοπούλου: Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα από όσα έχουν ειπωθεί για τον Γιώργο Παπαδάκη

06/06/2025 | 21:14

Για την τηλεοπτική συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωινό της Παρασκευής (06.06.2025), μίλησε η Μπάγια Αντωνοπούλου στην κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 όπου και παραδέχθηκε πως οφείλει πολλά στον παρουσιαστή της μακροβιότερης πρωινής εκπομπής.

«Ήταν τιμή μου που με κάλεσε ο Γιώργος, είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Φυσικά και θα ήμουν εδώ. Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα και ήμουν συγκινημένη σήμερα στην εκπομπή. Ήταν ένας κύκλος όμορφος και χαίρομαι που έκλεισε έτσι όμορφα για εμένα και για τον Γιώργο», παραδέχθηκε, αρχικά, η παρουσιάστρια.

«Του χρωστάω πολλά και θεωρώ ότι άξιζε αυτή η διαδρομή. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα από όσα έχουν ειπωθεί γιατί δεν έχω πει κάτι παραπάνω από αυτό που ένιωθα και εγώ και ο Γιώργος», συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Μπάγια Αντωνοπούλου στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Σώτη Τριανταφύλλου: Έχω τρομερή αυτοπεποίθηση σε σχέση με το γράψιμο

Πάτρα: Την Τρίτη η κηδεία του Ανδρέα Ι. Καρατζά

Στον τόπο καταγωγής του ο Φωκίων Ζαΐμης μαζί με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη

Ο Αταμάν απάντησε στον Λεπενιώτη: Κανείς δεν μπορεί να αποκαλεί «ζώα» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Σύστημα σάρωσης ποδιών εντοπίζει έγκαιρα σημάδια καρδιακής ανεπάρκειας

Πάτρα: “Δεν είμαι η Μαρία… είμαι η Κάλλας” – Ένα βιβλίο – ντοκουμέντο

Πατάτες ογκρατέν με τραγανή κρούστα

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιον Όρος