Εξιχνιάστηκε απάτη ύψους 22.000 ευρώ στη Ναύπακτο

Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, υπόθεση απάτης, που διαπράχθηκε στις 21-10-2024 στη Ναυπακτία.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη  απάτης  σε βάρος δύο κατηγορούμενων ημεδαπών, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, προσποιούμενος λογιστή, επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό άνδρα και με το πρόσχημα της καταβολής επιδότησης, του απέσπασε τους κωδικούς e banking και αφαίρεσε με δύο συναλλαγές το χρηματικό ποσό των 22.000 ευρώ, περίπου.

Από την έρευνα των αστυνομικών σε συνεργασία με τα τραπεζικά ιδρύματα διακριβώθηκε ότι οι δύο κατηγορούμενοι εμπλέκονται στην υπόθεση απάτης.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας / Παράλληλη έδρα Μεσολογγίου.

Επίσημη επίσκεψη του Εμανουέλ Μακρόν στη Γροιλανδία στις 15 Ιουνίου

Γιάννης Μπέζος: «Αν θες να αφήσεις το στίγμα σου στην υποκριτική θέλει πολλή προσπάθεια και αργά βήματα»

Ηλεία: Σοβαρό τροχαίο με εκτροπή σε κανάλι και εγκλωβισμούς (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός: Sold out το Game 4 κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους σε χωριό των Τρικάλων

Φάρμακα απώλειας βάρους συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο οφθαλμικής βλάβης σε διαβητικούς ασθενείς

Ν. Δένδιας: Οι αλλαγές στη στρατιωτική θητεία – Eκπαίδευση στο χειρισμό drone και αντί – drone συστημάτων

Το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτ. Ελλάδας