ΣΟΨΥ Πάτρας: Έναρξη Ομάδα Συναισθηματικής Ενδυνάμωσης και Ενίσχυσης των Κοινωνικών Δεξιοτήτων Ενηλίκων

19/09/2023 | 18:53

Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία, Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας πρόκειται να λειτουργήσει Ομάδα Συναισθηματικής Ενδυνάμωσης και Ενίσχυσης των Κοινωνικών Δεξιοτήτων Ενηλίκων για το τρέχον έτος.

Στόχος της ομάδας είναι να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με δεξιότητες διαπροσωπικής επικοινωνίας, με στόχο την καλλιέργεια συμπεριφορών που συμβάλλουν στην καλύτερη αναγνώριση, έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων καθώς και στην πιο αποτελεσματική αλληλεπίδραση με τους  άλλους.

Για την ένταξη των συμμετεχόντων στην ομάδα προηγείται αξιολόγηση από τη διεπιστημονική ομάδα του Συλλόγου.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν και απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

  • Τόπος Διεξαγωγής: Στα γραφεία του Συλλόγου, Κανάρη 74 & Καραϊσκάκη
  • Χρονική Περίοδος Ομάδων: Οκτώβριος 2023 – Ιούνιος 2024, κάθε Πέμπτη 6μ.μ. -7μ.μ.
  • Δηλώσεις συμμετοχής – πληροφορίες: στη Γραμματεία του Συλλόγου και στα τηλ. επικοινωνίας 2610- 621273 & κιν. 6977452647, καθημερινά 9:00 π. μ – 17:00 μ.μ.

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Αυτές είναι οι 3 περιοχές που απαγορεύεται το κολύμπι