Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς μετά τη μήνυση Σκινδήλια

04/06/2025 | 14:30

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κηφισιάς. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να παρουσιαστεί αυτοβούλως στο τμήμα, μετά τη μήνυση του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου Σκινδήλια.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενημέρωσε την αστυνομία ότι θα εμφανιστεί μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (4/6/2025) στο αστυνομικό τμήμα Κηφισιάς, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας μετά την μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του από τον Γιώργο Σκινδήλια και έτσι έπραξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του.

Υπενθυμίζεται ότι το ραντεβού με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, είναι προγραμματισμένο για τις 15:00.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας σε βάρος των Δημήτρη και Δέσποινας Γιαννακοπούλου, αμφότεροι αναζητούνταν για να συλληφθούν στα όρια του αυτόφωρου που λήγει στις 23:59 της Τετάρτης 4 Ιουνίου. 

Πλέον, η εισαγγελία αποφασίζει για το αν θα προχωρήσει σε κράτησή του ή θα αφεθεί ελεύθερος. Το πιθανότερο σενάριο είναι το δεύτερο και έτσι ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα έχει τη δυνατότητα να πάει κατευθείαν μετά το αστυνομικό τμήμα στο υφυπουργείου αθλητισμού για να συναντηθεί με τον Γιάννη Βρούτση.

Όλα τα παραπάνω γίνονται, ώστε οι τελικοί του πρωταθλήματος της GBL να συνεχιστούν κανονικά, με τη σειρά Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός να βρίσκεται στο 1-1 και να μεταφέρεται πιθανότατα στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (6/6/2025).

ΠΗΓΗ

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Πάτρα: Οι επόμενες εκδηλώσεις της Εταιρείας Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ποστέκογλου: «Αισθάνομαι περήφανος για τη θητεία μου στην Τότεναμ»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για GNTM: Μόλις ξεκίνησε η οντισιόν, ακόμα δε θα μάθετε για τον ρόλο μου

Γαλλία: 8 στους 10 υποχρεώθηκαν «να σφίξουν το ζωνάρι»

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας

Ένοχοι κρίθηκαν 2 κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας της Μαλτέζας δημοσιογράφου

Ο Γιώργος Παπανδρέου, νέος Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας