Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δεν θα γινόμουν ποτέ παρουσιαστής

03/06/2025 | 20:38

Την άρνησή του να ασχοληθεί με την παρουσίαση εξέφρασε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, δηλώνοντας πως παρά το γεγονός που συνάδελφοί του έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον και έχουν αναλάβει την παρουσίαση προγραμμάτων, εκείνος δεν έχει καμία τέτοια πρόθεση.

Σχολιάζοντας αρχικά την επιλογή άλλων ηθοποιών να καταπιαστούν με την παρουσίαση, τόνισε ότι καλώς και παίρνουν αυτή την απόφαση από τη στιγμή που πηγάζει από επιθυμία τους. Σε ό,τι αφορά τον εαυτό του, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξήγησε πως δεν τον φαντάστηκε ποτέ σε ρόλο παρουσιαστή.

Όπως είπε ο ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»: «Αφού υπάρχουν ηθοποιοί που θέλουν και μπορούν να ασχοληθούν με την παρουσίαση, καλά κάνουν. Εγώ δεν θα το προσπαθούσα ποτέ. Δεν ήταν ποτέ επιθυμία μου».

protothema.gr

Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Πάτρα: Οι επόμενες εκδηλώσεις της Εταιρείας Γηριατρικής & Γεροντολογίας

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ποστέκογλου: «Αισθάνομαι περήφανος για τη θητεία μου στην Τότεναμ»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για GNTM: Μόλις ξεκίνησε η οντισιόν, ακόμα δε θα μάθετε για τον ρόλο μου

Γαλλία: 8 στους 10 υποχρεώθηκαν «να σφίξουν το ζωνάρι»

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας

Ένοχοι κρίθηκαν 2 κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας της Μαλτέζας δημοσιογράφου

Ο Γιώργος Παπανδρέου, νέος Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας