Τραγωδία στην άσφαλτο: Μοτοσικλέτα παρέσυρε και σκότωσε 64χρονη

01/06/2025 | 06:36

Τραγωδία σημειώθηκε χθες, Σάββατο, στην περιοχή του Ζωγράφου, καθώς μία γυναίκα 64 ετών έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από μηχανή.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 όταν ένας 56χρονος αναβάτης μηχανής κινούμενος επί της οδού Παπαδιαμαντοπούλου παρέσυρε την 64χρονη με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει σε σταθμευμένα οχήματα και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η γυναίκα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ελαφρά τραυματισμένος διεκομίσθη στον Ευαγγελισμό και ο αναβάτης της μηχανής.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ