ΟΡΕΝ: «Ευχαριστούμε τον Πέτρο Κουσουλό για την εξαιρετική συνεργασία» – Έκλεισε στον ΑΝΤ1

28/05/2025 | 23:05

Οριστικό το «διαζύγιο» του Πέτρου Κουσουλού με το ΟΡΕΝ. Οι εκπομπές του δημοσιογράφου σημείωναν υψηλή -ιδιαίτερα για το κανάλι της Παιανίας- τηλεθέαση, αλλά οι δύο πλευρές ολοκληρώνουν πλέον τη συνεργασία τους.

Η πρόταση που έχει δεχτεί ο Πέτρος Κουσουλός από τον ΑΝΤ1 στάθηκε πιο «δυνατή» με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να κλείσει για την επόμενη σεζόν με το σταθμό του Αμαρουσίου. Την απόφασή του αυτή ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες σε συνάντηση που είχε με στελέχη του ΟΡΕΝ, οριστικοποιώντας έτσι το τέλος της συνεργασίας τους.

Σε επικοινωνία που είχα με ανώτερα στελέχη του ΟΡΕΝ, μου δήλωσαν πως «ευχαριστούμε τον Πέτρο Κουσουλό για την εξαιρετική συνεργασία», τονίζοντας πως «η συνεργασία με τον Πέτρο Κουσουλό συνεχίζεται μέχρι την ολοκλήρωση της σεζόν» και καταλήγοντας «πως του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο του βήμα».

Έτσι λοιπόν ο Πέτρος Κουσουλός παραμένει στο ΟΡΕΝ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, κάπου αρχές Ιουλίου, ενώ την επόμενη θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές από τον ΑΝΤ1, με καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή, αλλά και με βραδινή που θα μεταδίδεται μία φορά τη βδομάδα.

Γρηγόρης Μελάς – newsit.gr

Πάτρα: Μεγάλη πορεία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό – ΦΩΤΟ

Οι λόγοι που πρέπει να βγαίνετε για περπάτημα μετά το φαγητό

Με επιτυχία η εκδήλωση «Κάνε μας και εσύ μια Αγκαλιά!», στην Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αστυνομικές ειδήσεις από τη Δυτική Ελλάδα

 Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας παρουσιάζει τη νέα της ομαδική έκθεση με τίτλο «Secret Garden»

Νεκρός και ο 87χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε την καρκινοπαθή σύζυγό του στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Μεσολόγγι: Η ένταξη του Κήπου των Ηρώων στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Ιστορικών Κήπων, αναδεικνύει έναν χώρο θυσίας και ιστορικής μνήμης

Π. Μαρινάκης για Σινά: Προέχει η διατήρηση του ελληνορθόδοξου και προσκυνηματικού της χαρακτήρα