Αυτοψία Αλεξόπουλου στην αερογέφυρα της Κάπελης στην Κάτω Αχαΐα (ΦΩΤΟ)

Αυτοψία στην αερογέφυρα της Κάπελης από Κάτω Αχαΐα προς Πετροχώρι πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος μετά τις καταγγελίες πως δεν έχει προβλεφθεί χώρος για την ασφαλή διέλευση των πεζών, οι οποίοι χρησιμοποιούν καθημερινά το συγκεκριμένο σημείο, αφού εκτός των άλλων, λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται το δημοτικό γήπεδο της Κάτω Αχαΐας.

Μετά την αυτοψία ο Δήμαρχος επικοινώνησε άμεσα με τα διευθυντικά στελέχη της κατασκευάστριας εταιρείας «ΑΒΑΞ» τα οποία τον διαβεβαίωσαν ότι στη μελέτη έχουν προβλεφθεί πεζοδρόμια και στις δύο πλευρές της γέφυρας. Ωστόσο ο κ.Αλεξόπουλος ζήτησε να πραγματοποιηθεί επιτόπια αυτοψία για να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις, η οποία και αναμένεται έχει προγραμματιστεί για τα επόμενα 24ωρα.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοτική Αρχή καλείται να αντιμετωπίσει ζητήματα οδικής ασφάλειας και δυσλειτουργιών από την κατασκευή του νέου αυτοκινητόδρομου της Πατρών- Πύργου, τα οποία όφειλαν να είχαν διευθετήσει οι προηγούμενες δημοτικές Αρχές κατά τον σχεδιασμό του έργου κι όχι στο παρά πέντε της ολοκλήρωσης του.

Αντετοκούνμπο προς Ρονάλντο: «Έλα παίξε στην Ελλάδα»

Πολύεδρο: Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της εβδομάδας

Καναδάς: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μανιτόμπα λόγω πυρκαγιών – Απομάκρυνση 17.000 κατοίκων

Μπραντ Πιτ για το διαζύγιο με την Αντζελίνα Τζολί: «Δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό»

Κορινθιακός: Η σεισμική άπνοια μετά τα 4,8 Ρίχτερ προβληματίζει τους σεισμολόγους

ΗΠΑ: Αποχώρησε από την κυβέρνηση Τραμπ ο Ίλον Μασκ – Κριτική στο «μεγάλο, όμορφο νομοσχέδιο»

Ο καιρός σήμερα Πέμπτη στην Πάτρα

Πάτρα: Ποιες περιοχές θα μείνουν χωρίς νερό Πέμπτη & Παρασκευή