Επιχείρηση διάσωσης δύο ατόμων στην Πάρνηθα – Σηκώθηκε drone ΝΕΟΤΕΡΑ

26/05/2025 | 07:17

ΝΕΟΤΕΡΑ: Τέλος στις έρευνες για τους ανθρώπους που αγνοούνταν στην περιοχή της Πάρνηθας.

Η ΕΛΑΣ ενημέρωσε την Πυροσβεστική ότι η γυναίκα που είχε καλέσει για βοήθεια επέστρεψε σπίτι της.Unmute

Η ίδια είχε αναφέρει ότι βρίσκεται μαζί με έναν άνδρα, ωστόσο η επικοινωνία είχε διακοπεί προτού καταφέρει να δώσει περισσότερα στοιχεία για την κατάστασή τους ή την ακριβή τοποθεσία.

Σε ασφαλές σημείο βρίσκεται και ο άνδρας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες ώρες της Δευτέρας, 26 Μαΐου, επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην περιοχή της Πάρνηθας, κοντά στο σπήλαιο «Πανός». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια γυναίκα επικοινώνησε με τις Αρχές, αναφέροντας ότι έχει χαθεί στο σημείο και δεν μπορεί να εντοπίσει την πορεία της.

Η ίδια ανέφερε ότι βρίσκεται μαζί με έναν άνδρα, ωστόσο η επικοινωνία διακόπηκε προτού καταφέρει να δώσει περισσότερα στοιχεία για την κατάστασή τους ή την ακριβή τοποθεσία.

Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες, υποστηριζόμενοι από ομάδα με drone, καθώς και ορειβατικό τμήμα της πρώτης ΕΜΑΚ.

Πηγή: ΕΡΤ

Eurovision 2025: Πόσα ήταν φέτος τα κέρδη της ΕΡΤ – Η χρηματική ζημιά με τη Μαρίνα Σάττι

Δείτε πόσα κιλά πρέπει να έχει η γάτα σας

Πάτρα: Εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την μάχη του Μανιακίου

Κρέας: Το μαγείρεμα που μειώνει τις καρκινογόνες ουσίες κατά 90%

Νέιρα: «Νιώθω ότι παραμένω στο σπίτι μου – Μας συγκίνησε ο κόσμος του ΟΦΗ»

ΟΡΕΝ: «Ευχαριστούμε τον Πέτρο Κουσουλό για την εξαιρετική συνεργασία» – Έκλεισε στον ΑΝΤ1

Παραδοσιακά Κορινθιακά Κουλουράκια Ούζου – Ουζοκούλουρα

Το Σάββατο η κηδεία της Άννας-Μαρίας Αντωνοπούλου