Νταμπλ για την Παρί Σεν Ζερμέν πριν τον τελικό του Champions League

25/05/2025 | 06:22

Πανέτοιμη για το «τρεμπλ» είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε μετά την κατάκτηση του τίτλου της Ligue 1, πανηγύρισε απόψε το νταμπλ στη Γαλλία, μετά το επιβλητικό 3-0 επί της Ρεμς στον τελικό Κυπέλλου που διεξήχθη στο «Σταντ ντε Φρανς».

Με τον τρόπο αυτό οι «πρωτευουσιάνοι» ολοκλήρωσαν με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν 2024/2025 εντός των συνόρων και, πλέον, μπορούν να προετοιμαστούν απερίσπαστοι για το μεγάλο στόχο που έχουν μπροστά τους και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Champions League. Σε μία εβδομάδα (31/5) στην «Αλιάνζ Αρένα» του Μονάχου, εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Ίντερ, με στόχο να κάνουν το «τρεμπλ»!

Το 16ο τρόπαιο του Κυπέλλου και τρίτο διαδοχικό για την Παρί Σεν Ζερμέν προήλθε από τα δύο γκολ του Μπράντλεϊ Μπαρκολά (16′, 19′) και Ασράφ Χακίμι στο 43′, με τους νταμπλούχους Γαλλίας να «κατεβάζουν ταχύτητα» στο δεύτερο ημίχρονο.

Πάτρα: Εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Ο λόγος που η Carrie Bradshaw δεν βάφει ποτέ τα νύχια της

Πάτρα: Με επιτυχία η παιδική παράσταση «Ανέβα στη στέγη να φάμε το σύννεφο»

Δημήτρης Καπετανάκος: Tα παιδικά του χρόνια, οι δουλειές που έκανε πριν γίνει ηθοποιός και οι αμφιβολίες του για την υποκριτική

Πάτρα: Την Τρίτη η κηδεία της Τριανταφυλλιάς Ηλιόκαυτου

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τα γενέθλια του Παναγιώτη Κουτσουμπή – «Μαζί σε όλα» 

Εφηβεία: Η συνήθεια που φέρνει αργοπορημένα την πρώτη περίοδο στα κορίτσια

Η «μαγική» πρωτεΐνη που αναστρέφει τη γήρανση – Με μία δόση