Συνάντηση Ερντογάν με τον πρόεδρο της Συρίας Αχμέντ αλ Σαράα

24/05/2025 | 18:26

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε συνάντηση σήμερα, 24 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη με τον πρόεδρο της Συρίας Αχμέντ αλ Σαράα.

Η συνάντηση, η οποία δεν είχε προαναγγελθεί, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της τουρκικής προεδρίας στο ανάκτορο του Ντολμάμπαχτσε.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης από την πλευρά της Τουρκίας, ο υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, ο υπουργός ‘Αμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ, ο ρχηγός της υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ Ιμπραχίμ Καλίν, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας Χαλούκ Γκιοργκιούν, ενώ από την πλευρά της Συρίας παρόν ήταν ο υπουργός Εξωτερικών της Συρίας ‘Ασαντ Χασάν Σεϊμπανί και άλλοι αξιωματούχοι.

Συναυλία για τα 100 χρόνια από τη γέννηση Χατζιδάκι-Θεοδωράκη

Όλα όσα θες να ξέρεις για τις λοιμώξεις αυτιού στη γάτα σου

Υπνική άπνοια: Σε ποια θερμοκρασία αυξάνονται τα περιστατικά 

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Όταν χώρισα, έπρεπε να μοιραστώ την κόρη μου με τον πατέρα της και αυτό με πόνεσε

STEAM: Μαθητικό συνέδριο στη Δυτική Αχαΐα

Μεθυσμένη επιβάτης έκανε άνω κάτω το αεροπλάνο

Στρατιωτικός έκανε «stalking» σε δύο γυναίκες: Τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή Δένδια

Καλαϊτζάκης: «Δεν παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και η Φενέρ πέρασε δίκαια»