Σεισμός στην Κρήτη: Η αντίδραση γάτας την ώρα των 6,1 ρίχτερ στον Άγιο Νικόλαο

22/05/2025 | 16:44

Ο σεισμός των 6,1 ρίχτερ που χτύπησε το πρωί της Πέμπτης (22/05/25) την Κρήτη δεν ταρακούνησε μόνο τους κατοίκους αλλά και τα ζώα. 

Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση γάτας η οποία κάνει τον γύρο των social media λίγα δευτερόλεπτα πριν τον σεισμό των 6,1 ρίχτερ και ενώ βρίσκεται σε δρόμο στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης.

Η γάτα, κοντοστέκεται και παίρνει στάση άμυνας και μετά από λίγα δευτερόλεπτα διαισθανόμενη τον σεισμό στην κυριολεξία εξαφανίζεται. Μόλις αρχίζει η δόνηση η κάμερα ασφαλείας καταγράφει το πόσο έντονος ήταν ο σεισμός. 

ΠΗΓΗ

Πώληση ακινήτου
22/05/2025 | 23:02

Νίκος Αλιάγας: «Θα ήθελα υγεία και να δώσω καλό χρόνο στα παιδιά μου»

Απελευθερώθηκαν τρία όρνια στον Αράκυνθο

Κάλεσμα για αγωνιστική και μαχητική συμπόρευση έκανε ο Γ. Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από τον Εύδηλο Ικαρίας

Η Ελλάδα στην Επιτροπή Σύμβασης της UNESCO για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς

Η Ελεονώρα Μελέτη φέρνει στο επίκεντρο τα θέματα ψυχικής υγείας στον χώρο εργασίας

Πώληση ακινήτου

Επίσημα μέχρι το 2028 ο Ραφίνια στην Μπαρτσελόνα!

Πάτρα: Πανικός στη Γούναρη – Έπεσαν μάρμαρα από πολυκατοικία – Τραυματίστηκε σοβαρά άνδρας στο κεφάλι (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)