Ισραηλινά πυρά στη διάρκεια επίσκεψης ξένων διπλωματών στη Δυτική Όχθη

21/05/2025 | 16:08

Για ισραηλινά πυρά κατά διπλωματών που επισκέπτονταν τη Δυτική Όχθη, έκανε λόγο το μεσημέρι της Τετάρτης η Παλαιστινιακή Αρχή, με βίντεο που δημοσιεύτηκαν, να παρουσιάζουν στρατιώτες των IDF να πυροβόλησαν προειδοποιητικά στον αέρα στην πόλη Τζενίν.

Τα βίντεο τα οποία κυκλοφόρησε το υπουργείο Εξωτερικών της Παλαιστινιακής Αρχής, δείχνουν δεκάδες άτομα, μεταξύ των οποίων και φωτογράφοι, κοντά σε στρατιωτικό σημείο ελέγχου στην Τζενίν.

Στρατιώτες φαίνονται να πυροβολούν στον αέρα από το εσωτερικό του προσφυγικού καταυλισμού της Τζενίν, και η ομάδα τρέχει να γυρίσει στα αυτοκίνητά της.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες, ενώ ο ισραηλινός στρατός δεν έχει ακόμη σχολιάσει το περιστατικό.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο Wafa, η ομάδα που βρισκόταν έξω από τον καταυλισμό, περιελάμβανε διπλωμάτες από τη Γαλλία, τη Βρετανία, τον Καναδά, την Ισπανία, τη Ρωσία, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, το Μαρόκο, την Πορτογαλία, την Κίνα, την Αυστρία, τη Βραζιλία, τη Βουλγαρία, την Τουρκία, τη Λιθουανία, την Πολωνία, την Ιαπωνία, τη Ρουμανία, το Μεξικό, τη Σρι Λάνκα, την Ινδία, τη Χιλή και άλλες χώρες.

ΠΗΓΗ

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία