Προαστιακός: Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Σύμφωνα με ανακοίνωση: Mέχρι νεωτέρας, όλα τα δρομολόγια της γραμμής Πάτρα – Κάτω Αχαΐα – Πάτρα του Προαστιακού Πατρών πραγματοποιούνται με λεωφορείο της HELLENIC TRAIN στο τμήμα Καμίνια – Κάτω Αχαΐα – Καμίνια, ενώ στο τμήμα Πάτρα – Καμίνια- Πάτρα πραγματοποιούνται κανονικά με αμαξοστοιχίες.

Οι σταθμοί Αίγιο, Ελίκη, Διακοπτό, Πλάτανος Ακράτας, Ακράτα, Λυγιά, Λυκοποριά, Ξυλόκαστρο και Διμηνιό ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ TO ΚΙΑΤΟ θα εξυπηρετούνται από την γραμμή καθόδου (αποβάθρες πλευράς προς την Κατεύθυνση Κιάτο/Αθήνα ), λόγω μονοδρόμησης στο τμήμα Κιάτο – Αίγιο.










Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική