Κινδύνευσαν επιβάτες ιστιοφόρου

18/05/2025 | 07:27

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πόρου Κεφαλληνίας ότι ένα ιστιοφόρο (Ι/Φ) σκάφος σημαίας Ηνωμένου Βασιλείου, βρίσκεται σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Κατελειού Κεφαλληνίας. Στο σημείο έσπευσαν ένα Περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το σκάφος «BOCKRA», καθώς και τα ιδιωτικά σκάφη «ΕΛΕΝΗ » Σ.Α. 534 και «ALDEBARAN», τα οποία εντόπισαν το Ι/Φ με τους επιβαίνοντές του (3 υπήκοοι Νότιας Αφρικής), καλά στην υγεία τους. Το Ι/Φ κατέπλευσε με ασφάλεια στο αλιευτικό καταφύγιο Κατελειού, με την συνδρομή των ανωτέρω σκαφών. Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πόρου του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το συμβάν δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Σούπα λαχανικών
20/01/2026 | 14:50

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)