Έργα του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ – ενός εκ των κορυφαίων συνθετών όλων των εποχών – «πλημμύρισαν» το βράδυ της δευτέρας 12 Μαΐου την αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Πατρών.
To Κουαρτέτο του Δημοτικού Ωδείου Πατρών, με την Ιβόνα Γκλίνκα (φλάουτο), τον Γιάννη Μαυρίδη (βιολί), τον Ρόμπερτ Σμαγκούλοβ (βιόλα) και τον Νικολάι Κομισάροβ (βιολοντσέλο), ερμήνευσε έργα ενός εκ των σημαντικότερων πρεσβευτών του κλασικισμού και της λεγόμενης «Πρώτης Σχολής της Βιέννης».
Η συναυλία ήταν ενταγμένη στην ενότητα «Το Ωδείο Παρουσιάζει».
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΡΓΑ MOZART, SMETANA
Η ενότητα συνεχίζεται στις 8.00 το βράδυ της Δευτέρας 19 Μαΐου με τη συναυλία Mozart, Smetana. Τα κομμάτια θα ερμηνεύσουν η M. Σαφάροβα (βιολί), Ν. Κομισάροβ (βιολοντσέλο) και Αν. Πάππας (πιάνο).
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Πατρών (Αράτου 10) και η είσοδος είναι δωρεάν.