Παύλος Ντε Γκρες: «Είχα πάθει αποκόλληση» – Τι είπε για τη δοκιμασία με τα μάτια του

12/05/2025 | 21:53

Στο πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στο μάτι κατά την διάρκεια του Πάσχα, το οποίο πέρασε με την οικογένειά του στην Αμερική, αναφέρθηκε ο Παύλος Ντε Γκρες. Σε φωτογραφία που ανέβασε από την ακολουθία της Ανάστασης φαίνεται να έχει καλυμμένο το ένα του μάτι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Βuongiorno» είπε μεταξύ άλλων: «Είχα πάθει αποκόλληση στο μάτι και έπρεπε να μείνω στη Νέα Υόρκη. Το ξεπεράσαμε και αυτό και τώρα όλα καλά».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος Ντε Γκρες αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα μάτια του, καθώς τον Δεκέμβριο του 2023, η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ, είχε αποκαλύψει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ότι ο Παύλος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο άλλο μάτι.

Στην ανάρτησή της τότε, η Μαρί Σαντάλ είχε σχολιάσει με χιούμορ την προσωρινή αυτή εμφάνιση του συζύγου της, γράφοντας: «Ελπίζω να είναι μια προσωρινή εμφάνιση, αλλά είναι χαριτωμένος».

Εκείνη την εποχή ο ίδιος είχε πει ότι είχε υποβληθεί σε επέμβαση αμφιβληστροειδούς στη βρετανική πρωτεύουσα: «Πριν από μια εβδομάδα υποβλήθηκα σε επέμβαση αμφιβληστροειδούς στο Λονδίνο. Η επέμβαση ήταν επιτυχής, αλλά δεν μου επιτρέπεται να ταξιδέψω για λίγο», έγραψε σε μια σύντομη δήλωση.

Στις σημερινές του δηλώσεις στις κάμερες ο Παύλος μίλησε και για την στρατιωτική θητεία του γιου του:

«Η διαδικασία για να πάει ο γιος μου στον στρατό προχωράει, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο θα γίνει αμέσως. Κάποια στιγμή θα τα μάθετε και εσείς όλα. Θα κάνει μια κανονική θητεία. Δεν τον έχουν καλέσει ακόμα, αλλά η πρόθεση είναι αυτή».

parapolitika.gr

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Παραδόθηκε 5ος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό  του 30χρονου στο “Αβαντάζ”