Συνάντηση για θέματα καθαριότητας

11/05/2025 | 21:11

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη και τον οικείο αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Νίκο Ασπράγκαθο, είχε την Πέμπτη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πάτρας ο αντιδήμαρχος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων του Δήμου Αιγιαλείας κ. Νίκος Καραΐσκος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης τέθηκαν επί τάπητος προβλήματα της καθημερινότητας του τομέα της καθαριότητας στους δυο γειτονικούς Δήμους και βεβαίως αναπτύχθηκαν διάφορες καλές πρακτικές που έχουν σχέση με την διαχείριση των απορριμμάτων αλλά και με την πρόοδο που έχει γίνει στην ανακύκλωση, όπως και έγινε συζήτηση για τις μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων που κατασκευάζονται στο νομό Αχαΐας.

Ένα σημαντικό σημείο που τονίστηκε ιδιαίτερα είναι η συνεργασία για δημιουργία μιας από κοινού καμπάνιας ενημέρωσης σε επίπεδο Δήμων. «Η ουσιαστική συνεργασία μας συνεχίζεται με όλους τους δήμους της Αχαΐας» δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Καραΐσκος.

Συνάντηση για θέματα καθαριότητας

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει