Ολυμπιακός: Χωρίς Κωστούλα και Όρτα στο ντέρμπι «αιωνίων»

10/05/2025 | 19:27

Οι Κωστούλας και Όρτα δεν θα ενισχύσουν τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι «αιωνίων» για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ (11/5, 20:00, Cosmote Sport 1), καθώς έμειναν εκτός της «ερυθρόλευκης» αποστολής.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους δύο παίκτες, οι οποίοι κρίθηκαν ανέτοιμοι, ενώ καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, χωρίς να υπολογίζει και στον τιμωρημένο Κάρμο.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συγκροτούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγκα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπρούνο, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Τσικίνιο, Έσε, Πάλμα, Παπακανέλλος, Μουζακίτης, Ελ Κααμπί, Γιάρεμτσουκ.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»