Πάτρα: Χαμός τα ξημερώματα σε μαγαζί – Ήθελε να πιει τζάμπα, “έφαγε” άκυρο και γύρισε με πιστόλια!

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS – Νίκος Αγγελόπουλος

Χαμός σήμερα τα ξημερώματα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πράτσικα, στην Πάτρα.

25χρονος απαίτησε να πιει τζάμπα και όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος αρνήθηκαν, ο ίδιος εξοργίστηκε και απείλησε πως θα επιστρέψει με… άγριες διαθέσεις. Έτσι και έγινε καθώς λίγο αργότερα γύρισε στο μαγαζί με δύο πιστόλια!

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον δράστη, ενώ κατάσχεσε και τα δύο όπλα.

Σε βάρος του 25χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και απειλή.

 

 

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου