Η 6η ΥΠΕ για τις εφημερίες στον “Άγιο Ανδρέα” και τον τραυματισμό της γιατρού Βιβής Λουκοπούλου

Σε ανακοίνωσή της η 6η ΥΠΕ επισημαίνει τα εξής:

Σχετικά με το περιστατικό σύγκρουσης μεταξύ του ΙΧ οχήματος της ιατρού του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και του Προαστιακού Τραίνου και καθώς διακινούνται ανακριβείς πληροφορίες στα ΜΜΕ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα.

Τη Μ. Παρασκευή το ΓΝΠ βρισκόταν σε κλειστή εφημερία και λόγω της αργίας στην Παθολογική Κλινική εφημέρευαν για 24 ώρες (08:00 Μ. Παρασκευής έως και 08:00 Μ. Σαββάτου) δυο ομάδες αποτελούμενες από ειδικευμένο ιατρό και ειδικευόμενο ιατρό εκάστη ομάδα. Οι ιατροί μετά το πέρας της εφημερίας τους αποχωρούν από το νοσοκομείο.

Επισημαίνουμε ότι, το ιατρικό προσωπικό προβλέπεται να ξεκουράζεται στα εφημερία εντός του νοσοκομείου και όταν παρουσιάζεται ανάγκη σπεύδει άμεσα στην κλινική.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στην ιατρό και να επιστρέψει σύντομα στην οικία της.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες