Δυτ. Ελλάδα: Λήστεψαν 32χρονο υπό την απειλή μαχαιριού – Άρπαξαν μέχρι και τα ρούχα του

Τον εφιάλτη ζωγραφισμένο στο πρόσωπο των δύο ληστών του αντίκρισε χθες το απόγευμα ένας 32χρονος άνδρας, στο Μοσχονέρι των Λεχαινών.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος είχε πάει στο χωριό για δουλειά όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με την απόλυτη φρίκη.

Άγνωστοι δράστες, δύο στον αριθμό, περίπου 25 ετών, τον προσέγγισαν ξαφνικά και με την απειλή μαχαιριού – και χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους –  τού αφαίρεσαν το ποσό των 1.500 ευρώ σε μετρητά, δύο τραπεζικές κάρτες, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά του έγγραφα.

Οι αδίστακτοι ληστές φαίνεται πως δεν αρκέστηκαν με αυτά και «ξάφρισαν» και το φορτηγό που οδηγούσε το θύμα, αρπάζοντας ένα iPad, φορτιστές κινητών, ακόμη και ρούχα του.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη από την αποτρόπαια πράξη, σε μια περιοχή που παρουσιάζει αυξημένη εγκληματικότητα.

patrisnews

Η πρώτη αντίδραση Τραμπ μετά την πρόταση Πούτιν για την Ουκρανία: «Ίσως είναι μια σπουδαία μέρα»

Πάτρα: Εφημερεύοντα φαρμακεία Πάτρας, Αχαΐας σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου

Δήμος: Οι τυχεροί πατρινοί που τους επιστρέφει χρήματα από χρέη και δεσμεύσεις λογαριασμών

Ο Πούτιν πρότεινε απευθείας διαπραγματεύσεις Ρωσίας – Ουκρανίας την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη

Η ιστορία της Αν με το… “στάσου μύγδαλα”

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Πάτρα: Εφημερεύοντες γιατροί σήμερα Κυριακή 11 Μαΐου

Eurovision: Η αποθέωση της Klavdia από το Spotify, τα στοιχήματα και τα παρατράγουδα