“Το «φάντασμα του Σβόλη» και οι συκοφαντίες του Αντιδημάρχου”

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη “Πάτρα Ενωμένη-Κώστας Σβόλης” αναφέρει:

Η λασπολογία και η συκοφαντία στον  δημόσιο λόγο αποδεικνύουν αδυναμία, ανικανότητα ή  συνδυασμό της  έλλειψης  παιδείας  μετά  κακίας και αλαζονείας. 

Το να σε αποκαλούν, όμως, ψεύτη ξεπερνά τις κόκκινες γραμμές, όχι μόνο  της ευπρέπειας και του πολιτικού πολιτισμού, αλλά και του ορίου πολιτικών και λοιπών ευθυνών.

Ο κ. Πετρόπουλος,  Αντιδήμαρχος  της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πατρέων, εν είδει υβριστή και συκοφάντη, ασχολείται το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον επικεφαλής και τα στελέχη της παράταξής μας.

Με την αγοραία και συκοφαντική φράση που πρόσφατα, μεταξύ άλλων, χρησιμοποίησε: «29 κατασκευαστές ψεμάτων συνιστούν Σβόλη», υποτιμά αφενός το αξίωμά του αλλά κυρίως υποβαθμίζει τον  πολιτικό διάλογο. 

Τον καλούμε,  λοιπόν, να μας αποκαλύψει, άμεσα,  τα ψέματα του επικεφαλής και της  παράταξης Σβόλη, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση θα έχουμε το δικαίωμα να τον ονομάσουμε  γραφικό, κατάπτυστο,  συκοφάντη και ανήθικο.

Κύριε Πετρόπουλε, αντιληφθείτε ότι, ευτυχώς,   δεν είμαστε ίδιοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι η γνωστή φράση «το φάντασμα του κομμουνισμού» έχει αντικατασταθεί από το «φάντασμα του Σβόλη» στις σκέψεις σας, αλλά αποδεχτείτε τον ρου των γεγονότων και ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας. 

 

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χειροπέδες σε 64χρονη Πατρινή που πλαστογραφούσε υπεύθυνες δηλώσεις για να εξυπηρετεί πολίτες σε Διεύθυνση Συγκοινωνιών