Πάτρα: Διασκέδασαν οι παππούδες και γιαγιάδες του Κωνσταντοπούλειου – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια ζεστή εκδήλωση αγάπης έγινε την Τρίτη το βράδυ στον χώρο του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας επ΄ ευκαιρίας των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Διεύθυνση και το Προσωπικό των καταστημάτων ΦΑΡΟΣ, Queen, καθώς και οι απασχολούμενοι στο Μαγειρείο της «ΑΓΟΡΑΣ ΑΡΓΥΡΗ», χάρισαν μία αξέχαστη μουσική βραδιά και παρέθεσαν ένα πλούσιο δείπνο με εκλεκτά εδέσματα, γλυκίσματα, ποτά και αναψυκτικά στους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους του Οίκου Ευγηρίας.

ybytuaaobz5683f9208ec02.jpg

Η ορχήστρα του «ΦΑΡΟΥ» και ιδιαίτερα η εξαίσια και μαγευτική φωνή του τραγουδιστή Γιώργου Παράμερου, σκόρπισε ρίγη συγκίνησης και έκανε ν΄ ανθίσουν τα χαμόγελα στα φρυγμένα χείλη των γηρατειών του Ευγηρείου, που έδειχναν την μεγάλη τους χαρά και ικανοποίηση.

sjvtvkctzw5683f93665b0c.jpg

Οι συντελεστές της ωραίας αυτής ψυχαγωγικής εκδήλωσης υποσχέθηκαν ότι η συνάντηση αυτή θα σηματοδοτήσει την απαρχή και νέων εκδηλώσεων προσφοράς ψυχαγωγίας αγάπης, θαλπωρής και συντροφιάς στα γηρατειά του υπεραιωνόβιου Γηροκομείου της πόλεώς μας.

ccyjvuoruu5683f944641cc.jpg

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο

Εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και της μνήμης του Αγίου Αρτεμίου στην Πάτρα