Με δοξολογία και ευχές ο νέος χρόνος 2016 για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών για τον καινούργιο χρόνο και ανταλλαγή ευχών θα ξεκινήσει για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το 2016.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11 το πρωί θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών, για τον καινούργιο χρόνο χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. κ. Χρυσοστόμου.

Αμέσως μετά και ώρα 12 το μεσημέρι, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας θα δεχθεί τις καθιερωμένες ευχές για την πρώτη ημέρα του έτους 2016 στο γραφείο του στην έδρα της Περιφέρειας (ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 και Αμερικής, 3ος όροφος, Πάτρα).

Να σημειωθεί πως στη Δοξολογία, έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Καύσωνας και υγεία: Οι ηλικιωμένοι κινδυνεύουν περισσότερο από βλάβες στα νεφρά και φλεγμονή

Αποκλιμάκωση στην τιμή χονδρικής των καυσίμων

Θ. Κοντογεώργης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η πολιτική ευθύνη πρέπει να αναλαμβάνεται

Χρ. Μπουκώρος για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Ανέλαβα την πολιτική ευθύνη με την παραίτησή μου – Μετέφερα αίτημα ενός μικροπαραγωγού

Πάτρα: Φωτιά στο Παυλόκαστρο, αντιμετωπίστηκε άμεσα

Περού: Οι καλλιέργειες κόκας μειώθηκαν για 2η συναπτή χρονιά

Το Ιράν καταγγέλλει τις «κακόβουλες προθέσεις» του επικεφαλής του ΔΟΑΕ Γκρόσι

Γερμανία: Το υπ. Εξωτερικών απορρίπτει τους ρωσικούς ισχυρισμούς για διώξεις σε ανταποκριτές ρωσικών κρατικών ΜΜΕ