Ανυποχώρητοι οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους – Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι αγρότες στα μπλόκα της Δυτικής Ελλάδας

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνουν οι αγρότες και αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, με τους αποκλεισμούς δρόμων να γίνονται από δίωροι, εξάωροι.

Παράλληλα, όπως διεμήνυσε και ο πρόεδρος του συντονισμού της Νίκαιας, Βαγγέλης Μπούτας, δεν πρόκειται να συναντήσουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αν η κυβέρνηση δεν αποσύρει τόσο το ασφαλιστικό νομοσχέδιο όσο και τις προτάσεις της για το φορολογικό.

Οι αγρότες στην Αχαία στα μπλόκα της Κάτω Αχαίας και του Αιγίου, αλλά και της Ηλείας στους κόμβους Κουρτεσίου και Μαραθιάς, συνεχίζουν τις δράσεις τους, ενώ σε δυναμικότερες κινητοποιήσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν και οι αγρότες της Ναυπακτίας και της Δωρίδας, έπειτα την σημερινή πορεία τους στους δρόμους της Ναυπάκτου.

Σε σύσκεψη που ακολούθησε στον προαύλιο χώρο του  σταδίου της Ναυπάκτου, αποφασίστηκε να παραταχθούν σήμερα τα τρακτέρ στον κόμβο του Ξηροπηγάδου δίχως να διακόπτεται η ροή της κυκλοφορίας, ενώ αύριο στις 11 το πρωί, κομβόι θα κατευθυνθούν στο Αντίρριο, όπου σε συνεννόηση με τους συναδέλφους τους του Ευήνου, θα προχωρήσουν σε παράλληλη διακοπή της κυκλοφορίας στον κόμβο του Αντιρρίου από τις 12 το μεσημέρι και για δύο ώρες μέχρι τις 14.00.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας