Νέο έργο αποκατάστασης οδικού δικτύου από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

Ακόμα ένα έργο, το «Συντηρήσεις, αποκαταστάσεις στις επαρχιακές οδούς Δήμου Ερυμάνθου», υπογράφηκε σήμερα, ως αποτέλεσμα των προσπαθειών της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας, να μη σταματήσει η ανάπτυξη του τόπου. Με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ, θα γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης και λοιπών τεχνικών έργων, ώστε να βελτιωθεί η βατότητα και σε αυτό το δήμο του νομού μας.
«Έχοντας υπογράψει συμβάσεις συντήρησης οδών για όλους τους κυρίους επαρχιακούς οδούς του νομού μας, αποδεικνύουμε έμπρακτα πως κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των συμπολιτών μας και δε θα σταματήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος να κατασκευάζει έργα που θα την ενισχύουν, όσο περιορισμένη και αν είναι η χρηματοδότησή της από τον κρατικό προϋπολογισμό», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαίας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ