Δυτική Ελλάδα: Από σήμερα οι ενστάσεις για τους διευθυντές Εκπαίδευσης

Το δικαίωμα υποβολής γραπτής ένστασης έχουν από σήμερα έως και την Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, οι εκπαιδευτικοί που περιλαμβάνονται στους τελικούς πίνακες βαθμολογίας υποψηφίων διευθυντών Εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν αναρτηθεί από χθες στις ιστοσελίδες των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας, σε σχετική ανακοίνωσή του, οι ενστάσεις υποβάλλονται εγγράφως στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης μέσω φαξ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ενστάσεων, η διαδικασία επιλογής διευθυντών Εκπαίδευσης θα έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς στο διάστημα 27-29 Ιανουαρίου θα γίνουν οι προτάσεις τοποθέτησης διευθυντών Εκπαίδευσης από τα Συμβούλια Επιλογής και θα υπάρξει η απόφαση τοποθέτησης διευθυντών Εκπαίδευσης από τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ούτως ώστε οι νέοι διευθυντές να αναλάβουν υπηρεσία την 1η Φεβρουαρίου.

Γιατί ξυπνάμε το πρωί και νιώθουμε κουρασμένοι;

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Δημήτρης Κόκοτας: «Κάθε τόσο υπάρχει έστω και μία αλλαγή», αποκαλύπτει η σύζυγός του τα ευχάριστα νέα για την υγεία του

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Μαρία Αντωνά: «Εγώ δεν λαχτάρισα με το απαγορευτικό, πήρα το αεροπλανάκι και ήρθα μια χαρά»

Χατζηγιάννης: «Όπως ήρθαν τα καλά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν να έρχονται και τα κακά, δεν τα προκάλεσα εγώ»

Ο Γιώργος Φλωρίδης διαψεύδει τα περί κακών σχέσεων με την ευρωπαϊκή εισαγγελία

Βουλή: Αίτημα από Α. Χαρίτση για δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ