“Έβγαλαν” φτερά τα χρήματα της πενθήμερης μαθητών στη Ναύπακτο

Τα χρήματα που με κόπο μαζεύουν μαθητές στη Ναύπακτο, ώστε να κάνουν την πενταήμερη εκδρομή τους φαίνεται πως έχουν βάλει «στο μάτι» άγνωστοι.

Έτσι, λίγες μέρες μετά την διάρρηξη και την κλοπή στο 2ο λύκειο Ναυπάκτου, τώρα διάρρηξη και κλοπή σημειώθηκε και στο ΕΠΑΛ της πόλης.

Το περιστατικό έχει ήδη καταγγελθεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα που διεξάγει τις έρευνες και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το χρονικό διάστημα από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το πρωί του Σαββάτου 13 Φεβρουαρίου, άγνωστοι εισήλθαν στο γραφείο των καθηγητών του σχολείου, στη συνέχεια διέρρηξαν και την πόρτα του γραφείου της διευθύντριας και από συρτάρι άρπαξαν 2.016 ευρώ, που προορίζονταν για την εκδρομή των μαθητών της τρίτης τάξης του ΕΠΑΛ.

Αστυνομικοί έκαναν έρευνες για αποτυπώματα και άλλα στοιχεία από το σημείο και η σχετική προανάκριση βρίσκεται σε εξελιξη.
 

Μητσοτάκης από τη Ρώμη: Η ιταλική πλευρά θα επενδύσει 360 εκατομμύρια ευρώ για νέα τρένα και αμαξοστάσια

Τραγωδία στο Φαράγγι της Νέδας: «Βρήκα το παιδάκι χωρίς τις αισθήσεις του» – Τι λέει ο άνθρωπος που το εντόπισε στο ποτάμι

“Αγαμέμνων: Ο Κύκλος του Αίματος”, στο Επίκεντρο+

Ελληνικό: Μυστήριο με τους τρεις θανάτους οικογένειας μέσα σε 13 ημέρες

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου Αιγιαλείας με τον Σωκράτη Φάμελλο 

Αστυνομικός στη ΓΑΔΑ αυτοπυροβολήθηκε με το όπλο του

Με μεγάλη συμμετοχή το Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου, στην Achaia Clauss

Ιερά Πανήγυρις Αγίου Θεράποντος στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας»