Συνάντηση Γ. Βαρεμένου με τον Π. Σκουρλέτη για την εκτροπή του Αχελώου

Τη διαβεβαίωση ότι η εκτροπή του Αχελώου δεν θα προχωρήσει, για λόγους που αναλυτικά έχει αναπτύξει προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ και μετεκλογικά η κυβέρνησή του, επανέλαβε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης στη συνάντηση που είχε με τον Β’ Αντιπρόεδρο της Βουλής, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Γιώργο Βαρεμένο. 

Και τόνισε ότι οποιαδήποτε έργα γίνονται ή θα γίνουν στη Θεσσαλία σχετικά με τη διαχείριση των υδάτων, δεν συνδέονται με την εκτροπή όπως είχαν σχεδιάσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ο Υπουργός έκανε δεκτό το αίτημα του Γιώργου Βαρεμένου για συνάντησή του με την Επιτροπή Φορέων Αιτωλοακαρνανίας Κατά της Εκτροπής του Αχελώου.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ