Δυτική Ελλάδα: Θρήνος στην ιδιαίτερη πατρίδα του Παντελή Παντελίδη στα Καλύβια Αγρινίου

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Αγρινίου και ειδικότερα οι κάτοικοι στα Καλύβια του Δήμου Αγρινίου, αφού ο άτυχος λαϊκός τραγουδιστής που έχασε σήμερα την ζωή του είχε δεσμούς αίματος με τα Καλύβια, λόγω της καταγωγής της μητρός του!

Η γιαγιά του θανόντος ήταν γεννημένη στα Καλύβια, ενώ η μητέρα του Αθηνά Σεφεριάδη έχει ζήσει επί χρόνια στην πόλη και μάλιστα στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου!

Οπως αναφέρει το sinidisi.gr, ο Παντελής Παντελίδης τον περασμένο Μάιο παρέστη μάλιστα στην κηδεία της πολυαγαπημένης γιαγιά του στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Αγρινίου.

Η οικογένειά του διαμένει στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, ενώ ο αδελφός του και ο πατέρας του που έσπευσαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο της τραγωδίας είναι συντετριμμένοι!

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο