Πάτρα: Το Κοινοτικόν συλλέγει υπογραφές για εκσυγχρονισμό των αστικών συγκοινωνιών

Ανακοινωση του ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΝ: 

Το Κοινοτικόν οργανώνει εκστρατεία συλλογής υπογραφών με τίτλο “ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ” ως μοχλό πίεσης προς τη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ καθώς επίσης και προς το Δήμο της Πάτρας.

Για να διαβάσετε όλο το κείμενο του ψηφίσματος και στην συνέχειa να ψηφίσετε, επιλέξτε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο:

https://secure.avaaz.org/el/petition/Dioikisi_Astikoy_KTEL_Patras_Dimos_Patreon_EKSYGHRONISTE_EPITELOYS_TIS_ASTIKES_SYGKOINONIES_TIS_PATRAS/?nwXXlkb

Θα παρακαλούσαμε για την ενεργό συμμετοχή σας στην εκστρατεία αυτή υπογράφοντας και διαδίδοντας το συγκεκριμένο ψήφισμα σε φίλους και γνωστούς ή συλλογικότητες στις οποίες συμμετέχετε ή έχετε πρόσβαση.

Μετά την ολοκλήρωση του ψηφίσματος οι υπογραφές σας θα παραδοθούν στους αποδέκτες του, τη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ και στο Δήμο της Πάτρας.

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά