Αιτωλοακαρνανία: Μαχαίρωσε τον εν διαστάσει σύζυγο της συντρόφου του – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 σήμερα το μεσημέρι στην οδό Στράβωνος στο κέντρο του Αγρινίου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στον τόπο του συμβάντος, όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα της επίθεσης εντόπισε κάτω από πολυκατοικία, την εν διαστάσει σύζυγό του μαζί με τον σύντροφό της.

12910860_560860800757889_1954970014_n-702x336.jpg

Αρχικά προκλήθηκε έντονο φραστικό επεισόδιο, με τον 33χρονο νυν σύντροφο της γυναίκας να μην διστάζει να καρφώνει με αιχμηρό αντικείμενο στην θωρακική χώρα τον έτερο άνδρα καταφέρνοντάς του τραύμα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς το περιστικό διαδραματίστηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών.

12910329_560860864091216_1537628177_n.jpg

Ένας εξ’ αυτών μάλιστα έσπευσε να βοηθήσει τον τραυματία και ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγρινίου.

12895502_560860827424553_1169710011_n.jpg

Επί τόπου έσπευσε και ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ μετά από λίγα λεπτά εντοπίστηκε και συνελήφθη ο δράστης ο οποίος αρχικά διέφυγε από το σημείο.

Πηγή: sinidisi.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ