Πάτρα: Στηρίζει την πορεία για την ανεργία η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αχαΐας

Η ΕΙΝΑ – Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αχαϊας με ανακοίνωση της, εκφράζει την στήριξη της στην Πορεία διαμαρτυρίας από την Πάτρα στην πλατεία Συντάγματος της Αθήνας που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων κατά της Ανεργίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΙΝΑ Τάσος Γιακουμής και ο Γιώργος Ευφραιμίδης, Γραμματέας ΕΙΝΑ, η προσπάθεια του Δήμου Πατρέων να αναδείξει κινηματικά το τεράστιο ζήτημα της ανεργίας ιδίως στην πόλη της Πάτρας, την ναυαρχίδα του φαινομένου από την δεκαετία του ’90, είναι αξιόλογη και χρήσιμη. Η πρωτοτυπία της πρωτοβουλίας για την πορεία στο Σύνταγμα πρέπει να βρει ανταπόκριση. Οι νέοι γιατροί είναι κι αυτοί θύματα του καταστροφικού φαινομένου του κοινωνικού και οικονομικού συστήματος που διαλύει τον κόσμο μας, του καπιταλισμού.

Η πολιτική των μνημονίων και των μηδενικών προσλήψεων εδώ και χρόνια στο ΕΣΥ, είναι η θρυαλλίδα της μετανάστευσης νέων γιατρών στη Δύση.

Τέλος η ανακοίνωση κάνει λόγο για τον συλλογικό αγώνα που είναι το όπλο μας. «Μαζί με τους άλλους εργαζόμενους, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους πολιτιστικούς συλλόγους μα πάνω απ’ όλα με αυτούς που υφίστανται το πρόβλημα, ν’ αγωνιστούμε για τη ζωή και την αξιοπρέπεια. Στηρίζουμε τον Δήμαρχο Πατρέων σ’ αυτή την πορεία».

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)