Πάτρα – Σία Αναγνωστοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα αριστερό κόμμα που έμεινε στην μάχη και δεν πέταξε την μπάλα στην εξέδρα – “Θα σταθούμε όρθιοι μέχρι τέλους” – ΒΙΝΤΕΟ

“Θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να έχουμε καθίσει στην άκρη και να πούμε οτι φταίει ο Καπιταλισμός και να έχουμε ησυχάσει, σκοτώνοντας στην κυριολεξία τις λαϊκές τάξεις“, δήλωσε η Αχαιή αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, από την Πάτρα όπου βρέθηκε σήμερα.

Η κα. Αναγνωστοπούλου στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε παρουσία του Γραμματέα της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Ρήγα, μεταξύ αλλών επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα Αριστερό κόμμα που στάθηκε όρθιος σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες οικονομικές, πολιτικές και προσφυγικές, το οποίο δεν πέταξε την μπάλα στην εξέδρα, αλλά μπήκε μέσα στο πεδίο της μάχης.

Στόχος και βασική μας επιδίωξη προσέθεσε η αναπληρώτρια Υπουργός είναι να σταθεί όρθια η κοινωνία, “δεν είναι εύκολο αλλά για αυτό το οποίο δεσμευόμαστε ως κόμμα αλλά και ώς Κυβέρνηση, είναι οτι εμείς θα σταθούμε όρθιοι μέχρι τέλους”

https://www.youtube.com/watch?time_continue=68&v=yTC-TYvN4NM
Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Γιατί πολλοί σκύλοι συμπεριφέρονται σαν γάτες;

Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

68χρονος Βρετανός βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»